Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

De 2ehandswintersportbeurs organiseren wij al sinds 2005.

Wij hebben de grootste echte 2ehandswintersportbeurs in de regio en wij hebben hier een goede naam in hoog te houden! Tijdens deze beurs gaan er ongeveer 2500 artikelen van klanten door onze handen. Om deze beurs zo succesvol mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal regels waaraan iedereen zich moet houden. Lees daarom ons reglement goed door!

Al jaren werken wij met een vast team medewerkers die ook verstand hebben van de materialen zodat wij je goed kunnen adviseren. Dat vinden wij belangrijk zodat je geen geld uitgeeft aan materiaal waar je niets aan hebt. Echt de moeite waard!

Wat moet je doen als je deel wilt nemen?

1) Lees eerst het reglement goed door (scroll naar beneden)

2) Heb je dan nog vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3) Haal je zolder leeg en vul het artikelformulier thuis in in excel, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4) Kom tijdens de speciale inlever dagen naar De Skiwinkel Hoofddorp en breng je materialen

Wat moet je doen als je wilt kopen?

1) Bedenk dat het een populaire beurs is die druk bezocht wordt. Wij geven nummers af bij de deur zodat het overzichtelijk blijft, maar waardoor je wel soms even moet wachten om naar binnen te mogen.

2) Bel ons niet voor informatie welke maten we hebben staan, dit kost ons teveel tijd en wij willen zo graag iedereen helpen maar kunnen niet van te voren vertellen wat we in welke maten hebben staan. Dat we genoeg hebben kunnen we je na 13 jaar ervaring wel toezeggen. Maar ook bij ons geldt: wie het eerst komt...

3) Dus wil je als eerste naar binnen, kom dan zaterdag vroeg

De volgende beurs is op 14 & 15 november 2020

download het reglement nov2020 hier

download het artikel formulier nov2020 hier

REGLEMENT TWEEDEHANDSBEURS DE SKIWINKEL HOOFDDORP
Openingstijden

ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 9-17 UUR
ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 9-16 UUR

1 Risico en aansprakelijkheid

De Skiwinkel Hoofddorp is niet verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van de door u ingeleverde materialen. Deelname aan de beurs geschiedt op eigen risico vanaf het moment dat de materialen worden ingeleverd tot het moment van afhandelen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing of beschadiging.

2 Inbrengen en afhalen van uw materialen

Inleveren van de artikelen kan uitsluitend op 1 van deze dagen:

ZATERDAG 7 NOVEMBER 2020 VAN 12.00 tot 16.00 UUR
ZONDAG 8 NOVEMBER 2020 VAN 12.00 tot 16.00 UUR
WOENSDAG 11 NOVEMBER 2020 VAN 10.00 tot 20.00 UUR
VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 VAN 10.00 tot 16.00 UUR

Afhalen van niet verkochte materialen kan uitsluitend op 1 van deze dagen:

WOENSDAG 25 NOVEMBER 2020 VAN 12.00 tot 20.00 UUR
ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020 VAN 9.00 tot 16.00 UUR

U dient tijdens de vastgestelde dagen en tijden uw materialen te brengen of te halen. Voor afhandeling van uw nummers is het van belang dat u zich meldt tijdens de afhaal dagen/tijden. Per ingebracht formulier betaalt u € 2,00 administratie kosten.

3 Administratie inname artikelen

Download artikelformulier op www.skiwinkelhoofddorp.nl bij 2ehands informatie
• alle artikelen krijgen een eigen uniek nummer, ook als iets alleen als set verkocht mag worden (bijvoorbeeld een jack met bijpassende broek)
• noteer dus altijd maximaal 1 artikel per regel
• bundel geen artikelen bij elkaar, elk artikel voorzien wij van een eigen nummer
• alleen paren (zoals ski's, skischoenen, snowboardschoenen, winterlaarzen/schoenen, skistokken) komen op 1 regel
• als het formulier vol is print dan een nieuw formulier (geen regels zelf toevoegen)
• per formulier betaalt u € 2,00 administratiekosten
• indien u niet goed weet welke prijs redelijk is voor een artikel kunt u dit later in overleg met ons invullen, of kijk op andere 2ehands sites
• indien je met geldige reden niet kunt afhalen dien je dit aan te geven bij inleveren van de materialen zodat wij hiervan op de hoogte zijn
Per formulier ontvangt u van ons een nummer. Dit nummer is uw referentie met de 2ehandsbeurs. Dit neemt u weer mee bij het afhalen van uw niet verkochte artikelen. Het artikelformulier blijft na invullen in ons bezit. Indien u een kopie wilt kunt u een foto maken met uw telefoon of het formulier thuis nog een keer printen of overschrijven. Indien u geen formulier heeft ingevuld bij inleveren van de materialen kunt u dat ter plaatse doen. Indien u een volledig ingevuld formulier heeft kunt u deze met de materialen inleveren, dit scheelt wachttijd! Wij proberen al het materiaal door te nemen met u, zodat wat niet in aanmerking komt meteen mee terug kan.

4 Administratie afhalen materialen

Tijdens de vastgestelde afhaaldagen en tijden kunt u uw niet verkochte materialen ophalen. U dient alle in uw bezit zijnde nummers mee te nemen. Als uw materiaal is verkocht ontvangt u een waardebon die alleen te besteden is aan artikelen bij De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het volledige bedrag (dus dan rekenen wij geen commissie) of wij maken binnen 4 weken na de beurs de opbrengst min 40% over op een door u aangegeven bank rekening nummer. Wij betalen NIETS contant uit. Uw waardebon kunt u gebruiken voor aankopen bij De Skiwinkel Hoofddorp en NIET als betaalmiddel op de 2ehandsbeurs.
De volgende commissie wordt berekend en in mindering gebracht bij overmaken op bank:
• 40% voor klanten
• 20% voor ski- en sb leraren van Skicentrum Hoofddorp
• 10% indien u aankopen heeft gedaan 2 maanden voor de betreffende beurs, waarbij het aankoopbedrag hoger is dan de opbrengst van de beurs

5 Niet afgehaalde materialen
Indien u zich niet tijdens de afhaaldagen heeft gemeld handelen wij de beurs als volgt af: wij schrijven een waardebon uit die te besteden is in De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het hele bedrag die u kunt besteden in De Skiwinkel Hoofddorp. Deze waardebon bewaren wij in de winkel en kunt tijdens onze reguliere openingstijden besteden of ophalen. Niet opgehaalde materialen schenken wij aan een goed doel. Indien u zich niet op de daarvoor bestemde dagen/tijden meldt voor afhandeling kunt u geen aanspraak meer maken op uitbetaling van het bedrag. Alle correspondentie over de beurs verzoeken wij u per mail te doen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien er een probleem is met afhalen (bijvoorbeeld door vakantie) dient u dit tijdens de inbreng met ons te overleggen.

6 Materialen

Let u erop dat alle materialen :
1. modern/actueel zijn
2. schoon zijn
3. er geen gaten inzitten
4. geen kapotte ritsen hebben
5. er geen vlekken op zitten
De volgende materialen niet ouder dan 7/8 jaar nemen wij aan in alle maten:
• ski's
• skischoenen (geen achter instap)
• skistokken
• snowboards
• snowboardschoenen
• snowboardbindingen
• helmen
• protectie (rug bescherming, bil bescherming ed.)
• jacks (winterjacks, softshell jacks etc)
• broeken
• skipakken
• sokken (alleen Falke en X-socks) sokken moeten er als nieuw uitzien en voorzien zijn van een maat
• fleece truien, vesten
• windstopper truien
• underwear (alleen MERKEN zoals Barts, Falke, Craft, UnderArmour ed.) het moet eruit zien als nieuw en voorzien zijn van een maat
• handschoenen
De volgende artikelen zullen wij in verband met slechte doorverkoop niet meer innemen: mutsen, sjaals, katoenen pully’s, schaatsen en sneeuwkettingen.

7 Persoonsgegevens

Wij bewaren de papieren ingebrachte beursformulieren gedurende de wettelijke verplichte 7 jaar na de 2ehands beurs van deelname. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uw gegevens worden alleen voor contact over de 2ehandsbeurs gebruikt. U wordt niet automatisch toegevoegd aan onze mailing lijst. Hiervoor kunt u zichzelf aanmelden via onze website. U kunt een copy van uw beurs formulier alleen opvragen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waaruit blijkt dat u gemachtigd bent dit formulier op te vragen én voorzien van motivatie waarom u het formulier wilt opvragen. Wij discussiëren achteraf niet inhoudelijk over deelname en zaken die glashelder zijn door het reglement (goed) te lezen.
Om iedereen een leuke beurs te bezorgen (ook tijdens de drukke inname dagen) vragen wij u zich te houden aan onze voorwaarden. Wij willen graag de kwaliteit van onze 2ehandsbeurs waarborgen. Daarom nemen wij alleen recente carve ski’s en skischoenen in (niet ouder dan 7/8 jaar). Alles dient heel te zijn zonder vlekken, kapotte ritsen, scheuren of gaten. Wij mogen artikelen weigeren zonder opgave van reden.

 

REGLEMENT TWEEDEHANDSBEURS DE SKIWINKEL HOOFDDORP 

Openingstijden       zaterdag 16 januari 2021 en zondag 17 januari 2021

1 Risico en aansprakelijkheid

De Skiwinkel Hoofddorp is niet verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van de door u ingeleverde materialen. Deelname aan de beurs geschiedt op eigen risico vanaf het moment dat de materialen worden ingeleverd tot het moment van afhandelen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing of beschadiging.

2 Inbrengen en afhalen van uw materialen

Inleveren van de artikelen kan uitsluitend op 1 van deze dagen:

zaterdag 9 januari 2021 van 12.00 - 16.00 uur

zondag 10 januari 2021 van 12.00 - 16.00 uur

woensdag 13 januari 2021 van 10.00 tot 20.00 uur

vrijdag 15 januari 2021 van 10.00 tot 16.00 uur

Afhalen van niet verkochte materialen kan uitsluitend op 1 van deze dagen:

WOENSDAG 20 JANUARI 2021 VAN 12.00 tot 20.00 UUR

ZATERDAG 23 JANUARI 2021 VAN 9.00 tot 16.00 UUR

U dient tijdens de vastgestelde dagen en tijden uw materialen te brengen of te halen. Voor afhandeling van uw nummers is het van belang dat u zich meldt tijdens de afhaal dagen/tijden. Per ingebracht formulier betaalt u € 2,00 administratie kosten.

3 Administratie inname artikelen

Download artikelformulier op www.skiwinkelhoofddorp.nl bij 2ehands informatie

 • alle artikelen krijgen een eigen uniek nummer, ook als iets alleen als set verkocht mag worden (bijvoorbeeld een jack met bijpassende broek)
 • noteer dus altijd maximaal 1 artikel per regel
 • bundel geen artikelen bij elkaar, elk artikel voorzien wij van een eigen nummer
 • alleen paren (zoals ski's, skischoenen, snowboardschoenen, winterlaarzen/schoenen, skistokken) komen op 1 regel
 • als het formulier vol is print dan een nieuw formulier (geen regels zelf toevoegen)
 • per formulier betaalt u € 2,00 administratiekosten
 • indien u niet goed weet welke prijs redelijk is voor een artikel kunt u dit later in overleg met ons invullen, of kijk op andere 2ehands sites
 • indien je met geldige reden niet kunt afhalen dien je dit aan te geven bij inleveren van de materialen zodat wij hiervan op de hoogte zijn

Per formulier ontvangt u van ons een nummer. Dit nummer is uw referentie met de 2ehandsbeurs. Dit neemt u weer mee bij het afhalen van uw niet verkochte artikelen. Het artikelformulier blijft na invullen in ons bezit. Indien u een kopie wilt kunt u een foto maken met uw telefoon of het formulier thuis nog een keer printen of overschrijven. Indien u geen formulier heeft ingevuld bij inleveren van de materialen kunt u dat ter plaatse doen. Indien u een volledig ingevuld formulier heeft kunt u deze met de materialen inleveren, dit scheelt wachttijd! Wij proberen al het materiaal door te nemen met u, zodat wat niet in aanmerking komt meteen mee terug kan.

4 Administratie afhalen materialen

Tijdens de vastgestelde afhaaldagen en tijden kunt u uw niet verkochte materialen ophalen. U dient alle in uw bezit zijnde nummers mee te nemen. Als uw materiaal is verkocht ontvangt u een waardebon die alleen te besteden is aan artikelen bij De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het volledige bedrag (dus dan rekenen wij geen commissie) of wij maken binnen 4 weken na de beurs de opbrengst min 40% over op een door u aangegeven bank rekening nummer. Wij betalen NIETS contant uit. Uw waardebon kunt u gebruiken voor aankopen bij De Skiwinkel Hoofddorp en NIET als betaalmiddel op de 2ehandsbeurs.

De volgende commissie wordt berekend en in mindering gebracht bij overmaken op bank:

 • 40% voor klanten
 • 20% voor ski- en sb leraren van Skicentrum Hoofddorp
 • 10% indien u aankopen heeft gedaan 2 maanden voor de betreffende beurs, waarbij het aankoopbedrag hoger is dan de opbrengst van de beurs

5 Niet afgehaalde materialen

Indien u zich niet tijdens de afhaaldagen heeft gemeld handelen wij de beurs als volgt af: wij schrijven een waardebon uit die te besteden is in De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het hele bedrag die u kunt besteden in De Skiwinkel Hoofddorp. Deze waardebon bewaren wij in de winkel en kunt tijdens onze reguliere openingstijden besteden of ophalen. Niet opgehaalde materialen schenken wij aan een goed doel. Indien u zich niet op de daarvoor bestemde dagen/tijden meldt voor afhandeling kunt u geen aanspraak meer maken op uitbetaling van het bedrag. Alle correspondentie over de beurs verzoeken wij u per mail te doen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien er een probleem is met afhalen (bijvoorbeeld door vakantie) dient u dit tijdens de inbreng met ons te overleggen.

6 Materialen

Let u erop dat alle materialen :

 1. modern/actueel zijn
 2. schoon zijn
 3. er geen gaten inzitten
 4. geen kapotte ritsen hebben
 5. er geen vlekken op zitten

De volgende materialen niet ouder dan 7/8 jaar nemen wij aan in alle maten:

 • ski's
 • skischoenen (geen achter instap)
 • skistokken
 • snowboards
 • snowboardschoenen
 • snowboardbindingen
 • helmen
 • protectie (rug bescherming, bil bescherming ed.)
 • jacks (winterjacks, softshell jacks etc)
 • broeken
 • skipakken
 • sokken (alleen Falke en X-socks) sokken moeten er als nieuw uitzien en voorzien zijn van een maat
 • fleece truien, vesten
 • windstopper truien
 • underwear (alleen MERKEN zoals Barts, Falke, Craft, UnderArmour ed.) het moet eruit zien als nieuw en voorzien zijn van een maat
 • handschoenen

De volgende artikelen zullen wij in verband met slechte doorverkoop niet meer innemen: mutsen, sjaals, katoenen pully’s, schaatsen en sneeuwkettingen.

7 Persoonsgegevens

Wij bewaren de papieren ingebrachte beursformulieren gedurende de wettelijke verplichte 7 jaar na de 2ehands beurs van deelname. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uw gegevens worden alleen voor contact over de 2ehandsbeurs gebruikt. U wordt niet automatisch toegevoegd aan onze mailing lijst. Hiervoor kunt u zichzelf aanmelden via onze website. U kunt een copy van uw beurs formulier alleen opvragen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waaruit blijkt dat u gemachtigd bent dit formulier op te vragen én voorzien van motivatie waarom u het formulier wilt opvragen. Wij discussiëren achteraf niet inhoudelijk over deelname en zaken die glashelder zijn door het reglement (goed) te lezen.

Om iedereen een leuke beurs te bezorgen (ook tijdens de drukke inname dagen) vragen wij u zich te houden aan onze voorwaarden. Wij willen graag de kwaliteit van onze 2ehandsbeurs waarborgen. Daarom nemen wij alleen recente carve ski’s en skischoenen in (niet ouder dan 7/8 jaar). Alles dient heel te zijn zonder vlekken, kapotte ritsen, scheuren of gaten. Wij mogen artikelen weigeren zonder opgave van reden.

Met sportieve groet, medewerkers van De Skiwinkel Hoofddorp

 

Deel deze pagina :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn